LOTERIJ.NET alles over loterijen

PowerBall houdt Amerika ook na trekking in z'n greep

De deelnemers aan een loterij zouden vaak niet uitblinken in wiskunde, genieten van het leven kunnen ze in ieder geval wel. In Amerika stond de winkel waar het winnende lot werd verkocht bijvoorbeeld vol met glunderen andere spelers. Ze hadden geen prijs gewonnen of moesten het doen met een laag bedrag, maar waren toch enorm blij met de uitslag. Het feit dat 3 winnende loten een bedrag van ruim 1,5 miljard dollar mochten verdelen zorgde ervoor dat de spelers ook de volgende keer ongetwijfeld weer mee zullen doen aan de loterij. 

Glunderende losers van de loterij

Het valt op dat zelfs de verliezende spelers enorm stonden te glunderen in de winkel en dat ook op andere plaatsen deelnemers zo ontzettend te spreken waren over het feit dat er een gigantische prijs is gevallen. Het lijkt er wat dat betreft op dat het feit dat ze mee kunnen spelen voor veel van de deelnemers al voldoende is. Het meespelen aan een loterij is al een bijzondere ervaring op zich, de winst van een mooi bedrag zou daar bovenop uiteraard een mooie bonus betekenen. 

Pokervrienden slepen mooie prijs in de wacht

Die bonus is precies wat een aantal pokervrienden in de wacht wisten te slepen. Zij wonnen een bedrag van van ruim $70.000 per persoon. Ze zijn met 12 spelers, wat betekent dat zij dankzij de loterij de komende tijd in ieder geval voldoende te besteden hebben om mee te doen aan de toernooien met een hoge buy-in. De prijs wonnen ze in de Powerball loterij, waar de prijzen enorm op kunnen lopen. De jackpot van ruim 1,5 miljard onlangs vormde een record, indien de jackpot de komende tijd weer een tijdje uitblijft kunnen we wellicht weer zo’n astronomisch bedrag als hoofdprijs van de loterij verwachten.