LOTERIJ.NET alles over loterijen

Politie adviseert gelukkige slachtoffers ongeval mee te doen aan loterij

Een opmerkelijk advies van de politie in Stichtse Vecht een paar dagen geleden. De agent adviseerde de gelukkige slachtoffers van een auto-ongeluk mee te doen aan te loterij. De manier waarop ze fortuinlijk waren geweest in de verongelukte auto kan er volgens de agent ook wel eens voor zorgen dat ze in de loterij een mooie prijs zouden kunnen winnen.

Geluk gehad tijdens het ongeval

De inzittenden kregen de schrik van hun leven in de auto, toen ze merkten dat de remmen van de auto blokkeerden. Ze probeerden af te remmen voor een benzinestation in Breukelen, maar kregen de auto met de geblokkeerde remmen op geen enkele manier meer onder controle.

De haperende remmen zorgde ervoor dat de bestuurder de macht over het stuur verloor, waardoor de auto van de weg raakte. De auto scheerde op een haar na langs twee grote struiken, langs twee dikke betonnen palen en uiteindelijk in een ondiepe sloot. Agenten die de slachtoffers kwamen bevrijden gaven aan dat zij veel geluk hebben gehad, gezien de manier waarop de auto terecht is gekomen en hoe het ook af haf kunnen lopen.

Goede kans maken in de loterij

Niemand raakte gewond tijdens het ongeval, wat de agent ertoe bracht om de inzittenden een advies uit te brengen. Hij gaf hen aan dat het voor hen wellicht een goed idee zou zijn om een lot te kopen in de loterij. Indien ze dan net zoveel geluk hebben als tijdens het ongeval is de kans groot dat ze daarmee ook een leuke prijs in de wacht zouden slepen. Het is niet bekend of de inzittenden inderdaad een lot hebben gekocht voor de loterij. Mocht dat nog gebeuren, dan zijn we er zeker bij om na te gaan of ze inderdaad een mooie prijs winnen.