LOTERIJ.NET alles over loterijen

Lucky Day loterij zoekt winnaar van 12.000 euro

Lucky Day is op zoek naar een winnaar die z’n prijs nog niet heeft geclaimd. Het gaat om een prijs van €12.000 die werd gewonnen tijdens de trekking van 16 oktober. Het lot werd gekocht in Vaassen, waardoor de kans groot is dat de winnaar zich in die omgeving zal bevinden. Tot op heden weet de Lucky Day loterij niet wie de gelukkige winnaar is en waarom de winnaar de prijs tot op heden nog niet heeft geclaimd. 

Winnende getallen goed voor 4.000x de inleg

Het lot werd verkocht in de Videotheek De Jonas in Vaassen, waar een deelnemer 9 van de 10 getallen goed had op zijn lot. Hij of zij koos voor 7, 12, 19, 32, 38, 45, 51, 53, 73 en 78. De 9 goede getallen betekenen dat de prijswinnaar kan rekenen op een winst van 4.000x de inleg. Het lot kostte €3, wat betekent dat er een prijs van €12.000 voor de winnaar klaar ligt. Lucky Day hoopt dat de winnaar zich snel zal melden, zodat het mogelijk is om de mooie prijs uit te reiken.

Meer dan 10.000 winnaars in de loterij

In totaal wisten meer dan 10.000 spelers in de Lucky Day loterij een winnende combinatie neer te zetten. Dat betekent dat tal van anderen wel een mooie prijs hebben gewonnen. Afgelopen dinsdag werd er in de videotheek in Vaassen in ieder geval alvast een taart aangesneden om de winst te vieren, ondanks dat de winnaar zelf helaas niet aanwezig was. Het is niet duidelijk of Lucky Day alsnog voor een taart zal zorgen op het moment dat de winnaar zich meldt voor de €12.000 die hij of zij heeft weten te winnen door mee te spelen in de loterij.