LOTERIJ.NET alles over loterijen

Loterij levert collega's samen 420 miljoen dollar op

Een aantal Amerikaanse collega’s uit Tennessee hebben een wel heel mooie prijs gewonnen in de Powerball Jackpot loterij. Ze wonen samen een bedrag van 420 miljoen dollar. Ze zijn in totaal met 20 collega’s, wat betekent dat ze per persoon een enorm bedrag zullen ontvangen waardoor ze in principe nooit meer hoeven te werken. Of ze daadwerkelijk uit elkaar gaan als collega’s valt nog te bezien, want ze hebben een meer dan uitstekende band.

Powerball-loterij keert 420 miljoen uit

Ze werken samen bij North American Stamping. Het is een bedrijf in auto-onderdelen in Portland, Tennessee. Ze speelden overigens niet voor het eerst mee, ze besloten 8 jaar geleden een clubje te starten. Door mee te gaan doen met de Powerball-loterij hoopten ze ooit een mooi bedrag te kunnen winnen. Door de inleg te delen slagen zij erin om relatief voordelig mee te doen. Het was Amy O’Neal die ermee begon en die er bij Joyce Gregory voor zorgde dat ze iedere keer de loten kocht. Ze wonen tot nu toe nooit een noemenswaardig bedrag, totdat ze deze week ineens de jackpot van 420 miljoen dollar in de wacht wisten te slepen.

Collega’s met een aantal gezamenlijke loten

Amy geeft aan zelf al naar bed te zijn gegaan, toen haar zoon zag dat het winnende lot in de loterij in haar dorpje Lafayette was verkocht. Haar zoon vroeg haar ’s morgens meteen het lot te controleren en ontdekte op die manier dat ze de enorme geldprijs had gewonnen. De gezamenlijke loten zorgden er in één klap voor dat de collega’s een astronomisch bedrag zullen ontvangen. Het is op dit moment niet bekend wat ze er mee zullen doen, maar de kans is groot dat ze er in ieder geval een keer flink samen van zullen genieten.