LOTERIJ.NET alles over loterijen

Koppel wint voor de derde keer de loterij

Sommige koppels hebben wat meer geluk dan anderen, zo blijkt uit het feit dat een koppel uit Canada voor de derde keer een loterij heeft weten te winnen. In 1989 en in 2010 mocht het koppel al flinke bedragen bijschrijven, dit jaar kwam daar nog eens 5,7 miljoen euro bij. Dat bedrag is een stuk groter dan de €90.000 en €70.000 die ze eerder wonnen, waardoor er nu sprake lijkt van hun daadwerkelijk grote klapper.

Geld voor de familie

Het echtpaar heeft aangegeven dat ze het geld vooral willen gebruiken om hun familie in de watten te leggen. Ze willen er bijvoorbeeld voor zorgen dat er goed voor de eigen dochters en voor de kleinkinderen gezorgd zal worden. Op het moment dat dit in orde is blijft er waarschijnlijk nog veel geld over om andere dingen te gaan doen. Ze hebben zelf gelukkig ook een paar mooie wensen, ze zijn bijvoorbeeld van plan om te gaan reizen. Bovendien willen de twee graag een nieuwe woning kopen, die er nu kan gaan komen. Dankzij het bedrag van 5,7 miljoen euro uit de loterij hebben ze ineens behoorlijk wat te besteden, waardoor het waarschijnlijk een mooie woning zal worden.

Weer gelukt om de prijs te winnen

De vrouw binnen het echtpaar hoorde het eerst dat het was gelukt om opnieuw een loterij te winnen en in dit geval wel een heel grote klapper te maken. Ze belde haar man op om hem te vertellen dat het ‘weer was gelukt’. Hij had in het begin niet meteen door waar het om ging, maar toen ze even stil bleef kreeg hij ineens het idee dat het ging om opnieuw een geldprijs. Het is niet bekend of de twee aan meer loterijen blijven meedoen, om wellicht nog een vierde keer in de prijzen te vallen.