LOTERIJ.NET alles over loterijen

Belg meldt zich voor gewonnen prijs van 154 miljoen in Europese loterij

De Europese loterij die onlangs een jackpot van €154 miljoen kende heeft een winnaar. Het gaat om een Belg die zich met het winnende lot gemeld heeft. De Belg heeft de prijs inmiddels in ontvangst kunnen nemen en is van de ene op de andere dag ineens een rijk man. Het was al even geleden dat de trekking plaatsvond, maar in de tussentijd had nog niemand zich gemeld. Nu blijkt dat het gaat om een Belg, die al sinds 2009 meedoet met de loterij en het nooit had verwacht zo’n grote prijs te winnen. Het winnende lot kostte €7,50, waardoor er sprake is van een meer dan uitstekende investering.

Surrealistisch gevoel na winst

De Belg heeft laten weten dat hij een surrealistisch gevoel ervoer nadat hij te horen kreeg dat hij de jackpot in de loterij had gewonnen. Hij vindt het ongelooflijk en is dolgelukkig met het feit dat hij zich over geld de komende tijd in ieder geval geen zorgen hoeft te maken. Het gaat om een jackpot van €153.873.716. Dat betekent dat hij met recht multi-miljonair is. Mede daardoor lijkt de winnaar nog niet goed te beseffen hoe groot de winst in de loterij is en wat er daarmee mogelijk zal zijn. Toch heeft de Belg al wel een paar plannen om er mooie dingen van te gaan kopen.

Renovatie van de woning en cadeau voor de kinderen

De winnaar heeft bijvoorbeeld laten weten dat het tijd wordt om de eigen woning een keer te renoveren. Het geeft in ieder geval aan dat hij niet van plan is om te gaan verhuizen. Daarnaast kunnen de kinderen rekenen op een mooi cadeau, dat hebben ze immers wel verdiend. De kans is groot dat er na die uitgaven nog minimaal €153 miljoen over is. Wat de winnaar precies met dat geld gaat doen is niet duidelijk, maar feit is wel dat hij hulp krijgt vanuit de loterij om daar zo goed mogelijk mee om te gaan.