LOTERIJ.NET alles over loterijen

Niet goedkoop met 98 euro per lot: maar kans op een woning of auto

De loten kosten 98 euro per stuk, maar toch is de kans groot dat de loterij veel deelnemers zal trekken. De loterij van Eenrum pakt het op een bijzondere manier aan. Tijdens een vergadering door de jeugdcommissie ontstond het idee om loten te gaan verkopen. En daarbij een bijzondere hoofdprijs uit te delen: een vakantiewoning.

Deelnemers aan de loterij kunnen kans maken op een vakantiewoning en op een auto, net als op een luxe vakantie. Op die manier zijn er mooie prijzen te winnen, al staat daar aan de andere kant dus wel wat tegenover. Een lot in de loterij kost 98 euro en is daarmee niet bepaald goedkoop. 

Geen 1-aprilgrap

De hoge jackpot en het feit dat de loterij niet goedkoop is leek erop te duiden dat het zou gaan om een 1-aprilgrap. Dat blijkt echter niet het geval te zijn. De loterij is opgezet in samenwerking met zowel accountants, juristen als websitebouwers, waardoor het geheel professioneel is aangepakt. Inmiddels is er groen licht van de kansspelautoriteit, waardoor er niets meer in de weg lijkt te staan om de loterij doorgang te laten vinden. Behalve dat er voldoende loten verkocht moeten worden natuurlijk, iets waar de organisatie op 20 april mee zal starten. 

Hoofdprijzen in de loterij: een auto of een huis

Er is sprake van ware hoofdprijzen in de loterij, waardoor het wellicht toch de moeite waard is om een lot van 98 euro te kopen. Het gaat bijvoorbeeld om een nieuwe auto, een luxe vakantie en zelfs een complete vakantiewoning. Dat zijn prijzen die we alleen kennen van de grote loterijen, waarbij het aantal deelnemers veel groter is. Op die manier lijkt het toch de moeite waard om een lot van 98 euro te kopen en kans te maken op een van de prijzen uit de jackpot.