LOTERIJ.NET alles over loterijen

Kans op geluk: loterijen met extra trekkingen in December

December is voor de loterijen een interessante en belangrijke maand, net als voor iedereen die meespeelt. In de laatste maand van het jaar zijn er veel extra trekkingen. Dat betekent kansen op een grote prijs of op de jackpot. Het ultieme geluk voor veel mensen die meespelen, om bijvoorbeeld in december een miljoen of meer te winnen. Het is wat dat betreft de moeite waard om juist in december mee te spelen met een van de loterijen. Een goede keuze om kans te maken op een mooie prijs.

Miljoenen verkochte loten

Vorig jaar werden er in december miljoenen loten verkocht door de verschillende loterijen. Ze slaagden er daarmee in om zoveel mogelijk mensen kans op het ultieme geluk te bieden. Op Oudejaarsdag was de gekte het grootst. Toen gingen er 1200 lotnummers per minuut over de toonbank. Dat betekent dat een groot deel van de Nederlanders graag kans maakt op een mooie prijs in de loterij. Veel mensen lijken te willen voorkomen dat buren of vrienden wel winnen, terwijl zij aan de andere kant met lege handen achterblijven.

Kans op het grote geluk in de loterij

De kans op het grote geluk is in december niet per se groter dan in andere maanden. Toch lijkt het de moeite waard om juist in december een lot te kopen voor de loterij. Het is de maand waarin de grootste cadeaus worden uitgedeeld, om ervoor te zorgen dat er een gevoel van geluk ontstaat. Bij de jackpot uit de loterij, maar ook op het moment dat iemand een andere leuke prijs wint. Wat dat betreft lijkt het de moeite waard om vooral in december mee te spelen. Met een van de loterijen die er beschikbaar zijn, om kans te maken op een mooie prijs.