LOTERIJ.NET alles over loterijen

Hockeyteam in Limburg wint grote geldprijs in de loterij

Een hockeyteam in Limburg gaat er dit jaar vandoor met de hoofdprijs in de loterij van de Grote Clubactie. Dat betekent dat het team kan rekenen op een enorm geldbedrag. Ze mogen het bedrag onderling verdelen, waarmee het de moeite om loten te verkopen meer dan waard is geweest. Het zijn de mannelijke veteranen van de vereniging Hockeer uit Cadier en Keer, waardoor er in ieder geval een paar rondjes bier van gekocht zullen worden. Wat er daarna met het geld gebeurt is niet goed duidelijk, maar de mannen kunnen er vast een doel voor vinden.

Winnaars van de Grote Clubactie

Het team had samen elf loten gekocht voor de club, om ook een kans te kunnen maken op de mooie prijzen die er te verdelen zouden zijn. Uiteraard hadden de winnaars van de loterij nooit verwacht er met die paar loten voor te kunnen zorgen dat ze de hoofdprijs in de wacht zouden slepen. Toch was dat wat er gebeurde, waardoor ze een groot bedrag met elkaar mogen verdelen.

Een cheque van €100.000 voor de winnaars

De winnaars winnen een bedrag van €100.000. Zij werden met een smoes naar de vereniging gelokt, om de cheque daar uit handen van de 11-jarige Juriaan Swartjes te kunnen ontvangen. Hij was de verkoper van het winnende lot. Samen met de directeur van de Grote Clubactie overhandigde hij de prijs aan de winnaars, die dat totaal niet hadden zien aankomen. Zij mogen samen een ton aan prijzengeld verdelen. Wat ze er mee gaan doen is dus niet goed duidelijk, maar feit lijkt dat het geld in ieder geval goed van pas zal komen. Wellicht om nieuwe hockeyspullen te kopen, en anders wel om er zelf leuke dingen van te gaan doen.