LOTERIJ.NET alles over loterijen

Amerikaanse vrouw wint op één dag 2x de loterij

Een vrouw in Amerika bleek haar geluksdag te hebben. Ze won op één dag twee keer in de loterij. Daardoor ontving ze een bedrag van in totaal 101.000 dollar. Het gaat om een vrouw in Missouri, al is haar totale prijs niet zo groot als die van een vrouw die onlangs in North Carolina in de prijzen viel.

101.000 dollar aan prijzengeld

Het gaat om Veronica Buchanan, die een kraslot van 10 dollar kocht om haar geluk te beproeven. Dat bleek een goede keuze. Eenmaal opengekrast in het benzinestation waar ze het lot kocht ontdekte ze dat ze een prijs van 1.000 dollar had gewonnen. Ze was blij met de prijs en reed naar huis.

Eenmaal thuis had ze het idee dat dit wel eens haar geluksdag zou kunnen zijn. Ze besloot terug te rijgen en nog een keer een lot te kopen. Ze gaf daar opnieuw 10 dollar aan uit en ook dit bleek een uitstekende keuze. Deze keer was de prijs echter een stuk groter. Ze won een bedrag van 100.000 dollar in de loterij. Zo kwam haar totale prijzengeld uit op 101.000 dollar. Het is niet bekend wat ze met het geld gaat doen.

In North Carolina meer dan een miljoen

Het komt natuurlijk niet vaak voor dat iemand twee keer op een dag de loterij wint. Toch gebeurde het een tijdje geleden ook in North Carolina al een keer. Een vrouw won daar twee keer op één dag de loterij. Zij mocht zelfs meer dan een miljoen dollar laten bijschrijven op haar rekening, waardoor ze nog veel meer in de prijzen viel dan de andere vrouw. Om twee keer te winnen lijk je wel erg veel geluk te moeten hebben, maar het is altijd de moeite waard om een gokje te wagen. Want, wie niet waagt: die niet wint.