LOTERIJ.NET alles over loterijen

Eurojackpot van 18 miljoen valt in Rotterdam

Begin dit jaar meldde de Nederlandse Loterij dat  de 18 miljoen van de Eurojackpot gevallen is in Rotterdam, daarbij werd de gelukkige Rotterdammer een van de 5 winnaars van 90 miljoen bruto. Het geldbedrag werd verdeeld over winnaars uit Nederland, Denemarken en Duitsland. Het was trouwens voor het eerst dat de Eurojackpot in Nederland gewonnen werd.

Winnende loten kopen in Nederland

Nou vraag je je misschien af waar deze bofkont zijn lot had gekocht. Dit was gewoon bij de Primera Lombardijen aan de Spinozaweg in Rotterdam. Zo zie je dat je van te voren nooit weet wat je te wachten kan staan en dat er misschien wel een winnend lot bij een winkel om de hoek van je straat ligt! Dat die kans bestaat, bewijst dat onder de 35 Europeanen ook een Nederlander uit Arnhem en één uit Weert zat. Zij wonnen de tweede prijs van maar liefst 6 ton!

Voor 2 euro kans maken op grote prijzen

Grote prijzen zijn er te winnen als je meedoet aan de Eurojackpot. Op dit moment staat er een prijs van 10 miljoen te wachten en de kans om te winnen maak je al voor maar 2 euro. Je kiest simpelweg 5 getallen uit 50 en 2 extra bonusgetallen uit 10. Heb je al deze getallen goed, dan win je de Jackpot! Dit is niet zomaar een jackpot, want deze kan oplopen tot wel 90 miljoen euro. Stel je eens voor wat je daar allemaal van kunt kopen! Koop dus een aantal loten en check elke vrijdag of je miljonair bent geworden.

Hoe speel je mee met de Eurojackpot

Wil je een kans maken, doe dan mee! Het is heel eenvoudig, ga naar de website van de Eurojackpot of ga naar één van de verkooppunten, waar je voor €2 euro per lot kans maakt op de volledige Jackpot. Je snap het al: Hoe meer loten je koopt, hoe meer kans je maakt.

De trekking

Wil je weten of je het winnende lot hebt? Elke vrijdagavond vindt de trekking plaats. Dit betekent dat je tot vrijdag 18:55 nog een lot kunt kopen om mee te doen voor die avond. Koop je een lot na die tijd, dan speel je mee voor de trekking voor de week daarna. Hier kan je de Eurojackpot uitslag vinden en zie je alle gewonnen prijzen per winnend lot netjes aangegeven in de betreffende categorie.