LOTERIJ.NET alles over loterijen

Steeds meer mensen spelen mee met Duitse Lotto

Nederlanders spelen niet alleen graag mee met onze eigen Staatsloterij, Nationale Postcodeloterij, Lotto etc. maar zoeken ook steeds vaker hun plezier in het meespelen met internationale loterijen. Een van de belangrijkste redenen is dat de jackpot vele malen groter is én last but not least: Tegenwoordig is het erg makkelijk om met buitenlandse loterijen mee te spelen en kan je daarvoor online bij veel verschillende loterij aanbieders terecht.

Grotere prijzen én meer kans op een prijs

Niet alleen wordt meespelen met de Powerball steeds populairder onder onze landgenoten, ook de loterij van onze Oosterburen, de Duitse Lotto, is erg in trek. In Duitsland wonen 5 keer zoveel mensen en heeft daardoor een grotere afzetmarkt, waardoor hun lotto ook grotere prijzen kan weggeven. Dit kan variëren van €10,- bij 3 juiste getallen tot de Superjackpot van maar liefst €4.000.000,- of meer, als je alle getallen goed hebt. Een ander voordeel: de Duitse Lotto is niet zo ontzettend massaal als de grote Europese en Amerikaanse loterijen, zodat de kans op een prijs ook groter is.

Hoe speel je mee met de Duitse Lotto

Je hoeft gelukkig niet naar Duitsland voor je loten, die kan je gewoon online vanuit je luie stoel kopen. Wel zo gemakkelijk! Via de website TheLotter maak je heel eenvoudig een profiel aan, je stort je geld op je account en je speelt mee nadat je zelf je getallen en je ‘’Superzahl’’ hebt uitgekozen en aan hebt gegeven met hoeveel rijen je mee wilt spelen. Elke woensdag (17:00) en elke zaterdag (18.00) is de trekking waarbij je van te voren zelf kunt bepalen of je wel of niet aan beide meedoet. Wat is er nou leuker en spannender als de uitslagen bekend gemaakt worden? Ben je misschien millionair geworden? Dit kan je elke woensdag en zaterdagavond live op Duitsland 1 checken, maar je kunt via de Duitse Teletekst of op TheLotter de uitslagen ook nalezen. En niet gewonnen, niet getreurd, met je geld ondersteun je automatisch veel nationale en internationale goede doelen.