LOTERIJ.NET alles over loterijen

Duitse Lotto biedt 2x per week kans op miljoenenprijzen

Gek op loterijen en altijd op zoek naar een nieuwe kans om mooie prijzen te winnen? Het geluk over de grens beproeven, om daar een mooi bedrag in de wacht te slepen? De Duitse Lotto vormt dan een goede keuze. U heeft er 2x per week de mogelijkheid om miljonair te worden, waardoor dat een kwestie van tijd lijkt. U kunt er als Nederlander een abonnement afsluiten of eenmalig meespelen, afhankelijk van uw voorkeur. Bovendien zijn de trekkingsuitslagen gewoon online beschikbaar, zodat u daarvoor niet naar Duitsland hoeft. 

Abonnement of eenmalig meespelen

Het is als Nederlander eenvoudig om mee te spelen met de Duitse Lotto. Houd er echter rekening mee dat dit niet kan via de officiële website, maar wel via theLotter. U kunt daar zelf aangeven of u met 6, 8, 10 of 12 rijen mee wilt spelen en wat het ‘Superzahl’ wordt dat zorgt voor een kans op een geweldige jackpot. De prijzen kunnen tot in de miljoenen lopen, waardoor het zeer de moeite waard is om mee te spelen. Er vindt 2x per week een trekking plaats, er komen zowel op woensdag als op zaterdag miljonairs bij dankzij de Duitse Lotto.

Online trekkingsuitslagen bekijken 

U kunt de trekkingsuitslagen van de Duitse Lotto gewoon online bekijken, om na te gaan of u een mooie prijs heeft gewonnen. Prijzen tot €2.500 worden bovendien meteen overgemaakt, voor grotere bedragen is het van belang om de prijs zelf in ontvangst te nemen. Bij een dergelijk bedrag is het echter natuurlijk geen probleem om even naar Duitsland te reizen. Wat dat betreft biedt de Duitse Lotto ook voor Nederlanders een mooie kans om toe te treden tot het selecte gezelschap van miljonairs.