LOTERIJ.NET alles over loterijen

The Big Picture

Vanaf 1 februari is de spelshow BankGiro Loterij The Big Picture te zien op RTL 4. Dit is een interactieve spelshow waarbij de deelnemer 12 vragen moet beantwoorden aan de hand van grote foto's en als hoofdprijs een miljoen euro kan winnen. Het gaat hierbij om het hebben van algemene kennis op het gebied van politiek tot kunst en van showbizz tot sport. 

Spelregels The Big Picture

Als de kandidaat de hoofdprijs wil winnen moet hij twaalf vragen goed beantwoorden. Bij elke vraag klimt hij een trede op de geldladder. De kandidaat heeft een escape mogelijkheid door een goed antwoord te kopen en daarmee zijn huidige plek op de geldladder te behouden. Dit zijn echter dure escapes want elke keer kost zo'n goed antwoord de kandidaat 25% van het prijzengeld. Als de deelnemer besluit te stoppen of de laatste vraag goed heeft beantwoord, is er een "Alles-of-Niets" vraag waarmee hij de laatste kans krijg het geld terug te winnen. Lukt dat niet, dan verliest de deelnemer alles!

 


Het leuke aan deze spelshow is dat elke deelnemer van de BankGiro Loterij kans maakt om te winnen. Want als deelnemer van de BankGiro Loterij maak je kans om hulplijnwinnaar te worden en 25% te winen van het uiteindelijke bedrag dat de studiokandidaat wint. De hulplijnwinnaar wordt tijdens de uitzending bekend gemaakt. Daarnaast maak jij automatisch kans op het bedrag dat de studiokandidaat wint, en dat kan dus € 1 miljoen zijn! Natuurlijk gebeurt dit allemaal onder toeziend oog van een notaris. 

Live meedoen met de App

Het leuke is dat u thuis live mee kunt spelen met het programma middels "The Big Picture App". Geef je goede antwoorden en zie je jouw foto tijdens de uitzending verschijnen, win je € 5000,-. 

Uitzending

The Big Picture is 6 weken lang elke zondag vanaf 1 februari tussen 22.00 uur en 23.00 uur te zien op RLT 4 en wordt gepresenteerd door Robert ten Brink