LOTERIJ.NET alles over loterijen

BankGiro Loterij brengt nieuw seizoen The Big Picture

De BankGiro Loterij brengt ook dit jaar een seizoen van The Big Picture, een spelprogramma waarin kandidaten de mogelijkheid hebben om flink in de prijzen te vallen. Het gaat om een interactieve spelshow waarvan de eerste aflevering op 6 september plaatsvond. Er komt iedere week een nieuwe aflevering, waarin de deelnemers de kans krijgen om miljonair te worden. Thuis op de bank kan iedereen meespelen door gebruik te maken van de speciale app voor het programma.

Twaalf vragen goed beantwoorden

De BankGiro Loterij heeft met The Big Picture een grote spelshow in handen, waarin kandidaten vragen dienen te beantwoorden aan de hand van een levensgrote foto. Het is tijdens het programma van belang om in totaal 12 vragen goed te beantwoorden. De onderwerpen voor de vragen variëren van politiek tot aan sport en van kunst tot aan showbizz. De kandidaten dienen wat dat betreft een flinke algemene kennis te hebben, om zich door de verschillende vragen heen te slaan. Elke vraag die de kandidaat goed beantwoordt leidt tot een nieuwe stap richting de hoofdprijs van 1 miljoen euro, een prijs die de BankGiro Loterij beschikbaar stelt.
 

\Nieuw seizoen The Big Pichture

Interactieve-app van de BankGiro Loterij

Ook dit seizoen hebben kijkers thuis de mogelijkheid om mee te spelen en kans te maken op mooie prijzen van de BankGiro Loterij. Het is door middel van de Big Picture App mogelijk om met een eigen foto in de uitzending te komen. Een ieder die dat lukt kan rekenen op een mooi geldbedrag. Op die manier hoopt BankGiro Loterij de naamsbekendheid verder te vergroten en natuurlijk te werken aan nieuwe miljonairs in Nederland. Aanstaande zondag is er opnieuw een aflevering van The Big Picture te zien, waarmee BankGiro Loterij zorgt voor vermaak op de late avond ter afsluiting van het weekend.