LOTERIJ.NET alles over loterijen

Staatsloterij maakt voetbalteams blij met gelukstreffers

Loterijen staan bekend om de goede doelen die ze steunen, de Staatsloterij vormt op dat punt geen uitzondering. De Staatsloterij richt zich in veel van de gevallen op binnenlandse doelen, het gaat met de actie Gelukstreffers om voetbalteams in Nederland. Een groot aantal Nederlanders voetbalt op een recreatief niveau en beleeft daar samen met vrienden of collega’s veel plezier aan. Sportverenigingen zitten vaak krap bij kas, vandaar dat de Staatsloterij ervoor kiest om hen in het zonnetje te zetten. 

Speciaal voor senioren voetbalteams

De actie Gelukstreffers van de Staatsloterij is speciaal gericht op voetbalteams, zij hebben de mogelijkheid om een mooie prijs in de wacht te slepen. De speciale actie is beschikbaar voor iedereen die een lot koopt en daarmee kans wil maken op een prettige financiële bijdrage. De Staatsloterij zorgt daarnaast voor een mooie bijdrage voor de speler zelf, waardoor het niet alleen de voetbalclub wat zal opleveren. Boegbeeld van de actie is Ronald de Boer, die er met zijn bijdrage aan Gelukstreffers graag voor zorgt dat de Staatsloterij hiermee zoveel mogelijk spelers weet te bereiken.

€5.000 voor de voetbalclub en de speler

De actie Gelukstreffers van de Staatsloterij kan een voetbalclub een bedrag opleveren van €5.000 of hele leuke prijzen. Dat betekent in de praktijk dat een vereniging de mogelijkheid heeft om betere faciliteiten te treffen of de lopende rekeningen te betalen. Een bedrag van €5.000 lijkt wellicht niet groot, daarom kiest de Staatsloterij ervoor om datzelfde bedrag nog eens uit te delen aan de speler met het winnende lot. Het resultaat? Zowel de voetbalploeg als de speler zelf hebben bij de Staatsloterij de mogelijkheid om een bedrag van €5.000 te winnen op basis van de Gelukstreffers actie die de loterij organiseert.