LOTERIJ.NET alles over loterijen

Staatsloterij deelt Mini's en extra geldprijzen uit

De Staatsloterij verdeelde tijdens de trekking op oudjaar onder andere €30 miljoen als hoofdprijs, die viel op twee halve loten. Dat betekent dat twee winnaars in Nederland beiden €15 miljoen rijker zijn. Daarnaast werden er 250 Mini’s uitgedeeld, kleine luxe auto’s die we binnenkort op de weg kunnen gaan verwachten.
 

Staatsloterij deelt 250x een mini en extra geldprijzen uit

Heel of half Oudejaarslot

Winnaars van de Mini met een heel lot kunnen rekenen op een Mini Cooper 3-deurs, uitgevoerd in Midnight Black. De prijs is niet inwisselbaar voor contanten, zij kunnen contact opnemen met de klantenservice van de Staatsloterij om hun prijs te innen. Ze hebben de mogelijkheid hun eigen dak te ontwerpen en zijn welkom tijdens een speciaal Mini evenement op 10 januari. Winnaars die meespeelden met een half lot kunnen rekenen op een geldbedrag van €10.818. Dat is de helft van de contante waarde van de auto, 85% van de cataloguswaarde. Ook zij kunnen contact opnemen met de klantenservice van de Staatsloterij om hun prijs te innen, omdat het gaat om een relatief hoog geldbedrag.

Groepsspelen en Boulevardspel

Een ieder die meespeelde met een groepsspel kan rekenen op een geldbedrag ter hoogte van de contante waarde van de Mini, om het bedrag vervolgens te verdelen over de deelnemers aan het spel. Ook iedereen die deelnam door middel van een Boulevardspel kan rekenen op deze prijs, zij hebben helaas niet de mogelijkheid om te kiezen voor de nieuwe Mini. De geldprijzen liggen hoger dan eerder werd gecommuniceerd in de voorwaarden. Dat heeft te maken met het feit dat de Mini inmiddels een hogere cataloguswaarde (en dus ook contante waarde) heeft, als het gevolg van de hogere BPM per 1 januari 2016. 

1 januari 2016