LOTERIJ.NET alles over loterijen

Prijzenregen Miljoenenjacht

Postcode Loterij Miljoenenjacht staat bekend om de grote prijzen die er te verdienen vallen. De winnaar kan naar huis gaan met een bedrag van maximaal €5 miljoen, al valt er ook voor de rest van de gasten van alles te winnen. De laatste uitzending was meteen ter ere van het 15 jarige bestaan van de Postcode Loterij Miljoenenjacht en was dan ook een ware prijzenregen. 50 inwoners uit Arnhem wonnen bijvoorbeeld een Apple Watch, zonder dat zij tot de uitverkorene voor de finale wisten te behoren. Een compleet vak met deelnemers wist in de prijzen te vallen, net als een vak uit Nijmegen. 

50 Arnhemmers winnen een Apple Watch

Gerrit uit Arnhem was een van de gelukkigen die een mooie prijs in ontvangst mocht nemen. Hij werd door de computer uitgekozen en won daarmee een compleet Apple-pakket. De loterij deelde hem een MacBook, een iPhone 6 en een Apple Watch uit. Gerrit was echter niet de enige uit Arnhem die in de prijzen viel. Linda de Mol gaf aan dat de Postcode Loterij 15 jaar bestaat en daarom het hele vak op een Apple Watch te trakteren. Dat betekent dat nu een groot deel van de wijk een mooi nieuw horloge om de pols heeft, waarmee de loterij voor een groot aantal prijswinnaars heeft kunnen zorgen.
 

Prijzenregen Miljoenenjacht
Roy Beusker Fotografie
 

Ook Nijmegen in de prijzen met nieuwe auto's

Ook deelnemers uit Nijmegen wisten in de prijzen te vallen, zij konden zelfs rekenen op een nieuwe auto. Er was 1 gelukkige die er met een gloednieuwe snelle porsche vandoor ging. 47 andere gelukkige winnaars kregen een Volkswagen Up, een klein model dat het bijvoorbeeld gemakkelijk maakt om in de stad rond te rijden en er gebruik te maken van de kleinere parkeerplaatsen die er beschikbaar zijn. De prijswinnaars uit Arnhem en Nijmegen zijn erg blij met deze gulle daad van de Postcode Loterij.