LOTERIJ.NET alles over loterijen

Postcode Loterij deelt 250.000 uit in Oss

De Postcode Loterij heeft 8 winnaars in Oss blij gemaakt met behoorlijke geldprijzen. Een van hen kreeg er bovendien nog een gloednieuwe auto bij, waardoor het even niet op leek te kunnen in de straat waar de prijzen vielen. De winnaars vierden een heerlijk paasweekend, ook al is het niet bekend of ze daarvoor meteen het gewonnen geld uit de Postcode Loterij hebben aangewend. Feit is in ieder geval dat er 8x een mooie prijs uit de reiken viel in Oss.

Fijn paasweekend achter de rug

Het prijzengeld dat de 8 spelers uit Oss samen mochten verdelen was niet minder dan een kwart miljoen. De Postcode Loterij kwam €250.000 uitdelen onder de verschillende winnaars, op basis van het aantal loten waarmee zij meespelen. Ieder los is goed voor €25.000, de spelers met twee loten konden dus rekenen op het dubbele bedrag. Op die manier deelde de Postcode Loterij mooie bedragen uit. Het is niet bekend wat de winnaars precies met het geld zullen gaan doen. Aan hun enthousiaste reacties viel wel eenvoudig af te lezen dat ze erg blij zijn met het geld, waardoor dat zonder twijfel goed terecht zal komen.

Tot €50.000 en een BMW

De verschillende winnaars in Oss wonen per lot €25.000. Zes van hen mogen dat bedrag bijschrijven op hun rekening, twee van de winnaars spelen mee met 2 loten en kunnen daarom rekenen op het dubbele bedrag. Zij winnen €50.000. Een van hen kreeg bovendien een nieuwe BMW, als extra prijs bovenop het geldbedrag. Dat betekent een halve ton en een mooie nieuwe auto, waardoor geld de komende tijd even geen rol zal hoeven spelen. De Postcode Loterij deelt wekelijks de straatprijs uit, om winnaars blij te maken met fijne bedragen en een mooie nieuwe auto.