LOTERIJ.NET alles over loterijen

Postcode Loterij deelt bijna 2 ton uit in Den Helder

De Postcode Loterij deelt gedurende het jaar meerdere grote geldprijzen uit, waaronder ter afsluiting van het programma Miljoenenjacht. De kandidaat in de studio speelt het spel om een mooi bedrag bij elkaar te verdienen. Kijkers thuis winnen echter dezelfde prijs, zonder dat ze daar iets voor hoeven te doen. De familie Kints uit Den Helder viel met hun postcode 1785EH in de prijzen en mogen de gewonnen €175.000 daarnaast nog een keer uitdelen in de eigen buurt.

Prijs in Den Helder en Voorschoten

Tijdens de laatste aflevering van Miljoenenjacht viel de prijs in Den Helder, waar Winston naartoe ging om de prijs persoonlijk te kunnen overhandigen. De winnares van de prijs zat op dat moment niet te kijken naar Miljoenenjacht, waardoor ze nog totaal niet wist welk bedrag de speler in de studio had weten te winnen. Ze was in plaats daarvan druk aan het werk, omdat ze actief is als zelfstandig secretaresse. De verrassing was daarom des te groter, toen er een cheque verscheen met daarop een bedrag van €175.000.

De prijs werd ook uitgedeeld in Voorschoten, maar daar zijn geen beelden van gemaakt. Wat dat betreft heeft de Postcode Loterij een aantal prachtige prijzen uitgedeeld en er daarmee voor gezorgd dat er heel wat mogelijke geldzorgen zijn weggenomen bij de verschillende winnaars die in de prijzen zijn gevallen afgelopen weekend.

€175.000 gewonnen in de loterij

De prijs van bijna 2 ton van de Postcode Loterij komt bij de speler in de studio goed van pas. Hij gaf aan daar meteen de hypotheek van te gaan aflossen en daarna nog eens lekker op vakantie te gaan. De kans is groot dat ook de winnares uit Den Helder een goed doel voor het geld weet te vinden.