LOTERIJ.NET alles over loterijen

Larry Gambles wint twee keer de loterij met dezelfde nummers

Larry Gambles is er voor de tweede keer in geslaagd een grote prijs in de loterij te winnen. Hij mag 50.000 dollar op zijn rekening laten bijschrijven. Het unieke van het verhaal? Hij maakte daarvoor gebruik van dezelfde winnende reeks als de vorige keer. De vorige keer leverde hem dat meer dan een miljoen dollar op. De prijs is wat dat betreft een stuk kleiner, maar dat neemt niet weg dat Larry Gambles er enorm blij mee is.

Vaker gewonnen met dezelfde reeks

Ondanks zijn achternaam geeft hij zelf aan dat het geen toeval is dat hij met dezelfde reeks speelde als de vorige keer en dat hij daarmee opnieuw een prijs won. Het waren de nummers op de achterkant van zijn basketbalshirts in de periode dat hij op de middelbare school zal. Sinds hij daarmee is gaan winnen heeft hij nooit meer een andere combinatie gebruikt. Het gaat om de cijfers 01-06-12-14-25. De combinatie leverde de man met de opvallende achternaam de vorige keer meer dan een miljoen dollar op in de loterij, nu komt daar dus weer een halve ton aan prijzengeld bij.

Prijs uit de loterij delen met familie en vrienden

Larry Gambles kiest er overigens voor om het geld niet allemaal zelf te houden. In plaats daarvan heeft hij aangegeven het geld met zijn familie en vrienden te gaan delen. Hij woont al 20 jaar in hetzelfde dorp en heeft er verschillende vrienden die het geld volgens hem beter kunnen gebruiken dan hijzelf. Hoe anderen er ook voor kunnen zorgen dat ze een mooie prijs in de loterij winnen? Volgens Larry Gambles is het vooral van belang om altijd met dezelfde nummers te blijven spelen. Hem heeft het in ieder geval geen windeieren gelegd.