LOTERIJ.NET alles over loterijen

Immigrant negeert advies zoon en wint 315 miljoen in de loterij

Tayeb Souami vertelde zijn vader vaak dat hij beter kon stoppen met gokken in de loterij. Toch staat hij nu met z’n mond vol tanden, omdat zijn vader erin is geslaagd om 315 miljoen te winnen. Hij kocht opnieuw een lot en slaagde er eindelijk in om de hoofdprijs in de wacht te slepen. Zonder slag of stoot ging dat niet, omdat hij al 21 jaar meespeelde in diverse loterijen. De PowerBall bleek nu zijn geluksnummer, waardoor hij waarschijnlijk nooit meer hoeft te werken. 

Vaders weten het altijd beter

De vader wist dat zijn zoon hem graag met de loterijen zag stoppen, maar besloot altijd door te gaan. Hij vertelt de journalisten nu lachend dat vaders het natuurlijk altijd beter weten, waardoor hij er nooit over heeft gedacht om daadwerkelijk te stoppen. Hij wist zeker dat hij uiteindelijk een keer de loterij zou winnen, als hij maar lang genoeg bleef meespelen. Uiteindelijk blijkt de man toch gelijk te hebben gekregen, omdat hij nu 315 miljoen bijgeschreven krijgt. Hoeveel de man aan loten heeft besteed is niet helemaal duidelijk, maar de kans is groot dat het wel degelijk een goede investering is geweest. 

Meespelen in de loterij: miljoenenwinst

Meespelen in de loterij is op die manier voor veel mensen een uitstekend idee. Het is goed mogelijk dat het op korte termijn niet lukt om er een mooi bedrag mee te winnen. Door vol te houden en toch loten te blijven kopen zijn de eerste uitgaven in ieder geval niet voor niets geweest. Uiteindelijk moet het een keer raak zijn, net als bij de immigrant. Op die manier lukt het uiteindelijk om een hoofdprijs in de wacht te slepen, zoals de honderden miljoenen die de Amerikaan nu kan gaan uitgeven aan wat hij echt leuk vindt.