LOTERIJ.NET alles over loterijen

BankGiro Loterij deelt 100.000 euro uit aan Veenendaler

De BankGiro Loterij heeft Ian uit Veenendaal op een geweldige manier verrast, met een flinke cheque waarmee hij terug kan naar waar zijn roots liggen. De trekking van de BankGiro Loterij leverde Ian een bedrag op van €100.000, op basis van de 5 eindcijfers van zijn rekeningnummer. Het gaat om een grote prijs van de BankGiro Loterij, waarmee de loterij er graag voor zorgt dat deelnemers hun dromen waar kunnen maken of financieel de komende tijd kunnen rekenen op een extraatje.

Cheque voor Ian en Ria uit Veenendaal

De cheque is er in eerste instantie voor Ian, maar ook zijn vrouw Ria was natuurlijk door het dolle heen. Het paar heeft de cheque samen in ontvangt genomen. Ze werden daarvoor uitgenodigd op Slot Zuylen. Dit is een belangrijke culturele partner van de BankGiro Loterij. De loterij zorgt er bijvoorbeeld voor dat er voor het slot geld beschikbaar is om het onderhoud uit te kunnen voeren. Op deze manier kwamen de drie partijen op een bijzondere manier bij elkaar, waarbij vooral Ian en Ria blij waren met de prachtige prijs die ze wonnen. 


Bron

 Een reis naar Australië dankzij BankGiro Loterij

Ian gaf aan enorm verrast te zijn met de prijs en zijn geluk niet op te kunnen. Ian werd in Australië geboren en woont inmiddels in Veenendaal. Hij heeft het daar enorm naar zijn zin, maar wilde altijd al eens terug naar Australië om daar herinneringen op te gaan halen. Dankzij deze mooie prijs van de BankGiro Loterij heeft hij de mogelijkheid om terug te gaan en ook zijn 3 kinderen mee te nemen. Het gezin gaat wat dat betreft een prachtige reis tegemoet, waar de BankGiro Loterij met de prijs van €100.000 op een heel mooie manier aan heeft weten bij te dragen. 

21 september 2015; bron: De Gelderlander