LOTERIJ.NET alles over loterijen

Duitse Lotto


Bij de Duitse Lotto is er elke woensdag en zaterdag een trekking. In deze lotto zijn er genummerde ballen van 1 tot en met 49. Bij elke trekking worden zes ballen getrokken en één reservebal.  Ook wordt er een zogenaamde SUPERBAL getrokken (één van de tien extra genummerde ballen) om zo kans te maken op de Superjackpot van de Duitse Lotto.

 

Prijzengeld

De prijzen in de Duitse Lotto variëren van € 10,- bij drie goede getallen tot de Superjackpot van € 4.000.000,- of meer bij alle getallen goed. De prijzen zijn vrij van kansspelbelasting. 

 

Abonnement Duitse Lotto

Er zijn diverse mogelijkheden bij het spelen van deze Duitse Lotterij. U kunt er namelijk voor kiezen om alleen de woensdag- of de zaterdagtrekking mee te doen of allebei. De kosten zijn € 1,- per rij van 6 getallen per trekking. Via maandelijkse afschrijving wordt uw eventuele deelname afgeschreven en bij een prijs wordt deze automatisch in de eerste speelweek van de maand op uw rekening bijgeschreven. Als u automatisch meespeelt, speelt u met dezelfde lottogetallen mee, mits u een eventuele wijziging van uw getallen voor de vijftiende van de speelmaand doorgeeft.

 

Trekkingsuitslagen

De trekkingsuitslagen van deze Lotto worden op verschillende manieren bekend gemaakt. Op Duitsland 1 kunt u elke woensdag en zaterdagavond de trekking live volgen. Daarnaast kunt u de uitslagen naderhand via de Duitse Teletekst nalezen of op de internetsite van de Duitse Lotto.